Tja!

Idag ska jag äntligen ta mig i kragen o gymma lite samt ta en uppfriskande promenix. Ska tro det eller ej bli rätt så skönt!
Nej nu åter till jobbet. Jag läser just nu lagar om arbetsrätt. Tungt men intressant!!! Hörs ikväll!!

Dagen före......

Hej på er! Ja nu är det dagen före arbetsveckan startar o just nu känner jag inte så mycket för det... Det positiva är att det är en kortvecka o det är fan i mig bara att kavla upp ärmarna o ta tag i saker o ting för med tanke på att så många är arbetslösa runt om kring så ska man vara glad att man har jobb. Min största räddsla med att bli "arbetsbifriad" är just det. Jag skulle fan bli tokig av att ej FÅ Möjlighet att jobba. Det Måste vara det viktigaste som mäniskan har dvs Rätten till arbete o Arbete till alla. Ha ha börjar jag låta facklig o politisk!??? Ja må så vara men det måste starta med eftertanke. Vad är Viktigast här i livet? Ok har man barn så är svaret enkelt. Att de får vara friska. Men vi stackars singlar där ute som ej kommit till den punkt i livet. Ja frågar du mig så har du redan läst svaret. Men tyvärr ser inte alla i världen på saken så som jag då Pengar o Prylar går oftas före. Vi stressar  o skiter fullkomligt i att grannen eller den nyskolade studenten inte har jobb eller försörjning. Det är ett hårt Kallt sammhälle vi lever i. Nu ska inte jag förstöra hela eran kväll med MORALpredikan men TA DIG TID ATT FUNDERA  Vad är viktigt? Behöver jag allt? Hur har grannen det? Mår jag bra av all stress?

Något helt annat!!! Ikväll tänker jag titta på Kanal 5´s Färjan 2. Vet ej om det är så jäkla bra men jag har alltid varit svag för realityshows.Bartendrar o Kryssningsvärdar blandas med Kockar o Kaptener. Visst vrider man säkert på bilden lite men jag tycker änndå det är ganska skoj att Följa Håkan o allt vad de nu heter. Start kl 20.00 med andra ord




Tack alla som gjort Påsken så bra som den nu varit. En tid att koppla av o bara njuta. Ha en bra start på denna vecka o Tänk på att du är Värdefull för att just du är den du är!

Oj Oj Oj

Ja ni idag har jag för första gången i mitt livf fått punka på bilen o lite otäckt var det när man kommer körande i 110 på motorväg o däcket smäller. Det var bara att stanna o byta men vilket jävla skitdäck jag hade som reservdäck.Ha ha det var skrattretande vad litet det såg ut, så imorgon bär det av ner till Svinnersta för att sätta på sommarsulorna.


Vilket underbart väder vi haft idag! Hoppas ni bara inte att sommaren kommer för fort så allt blommar över tidigt. Jag anser nog som vanligt att allt har sin tid o värmen kan vara så här dock bör nog den riktiga värmen vänta på sig fram emot 1 maj så inte träd o blommor slår ut för tidigt.  Nej ni nu ska jag nog kolla in vad som tv´s har att erbjuda o sen ta det lite soft o försöka sova några timmar. Sköt om er o krama varandra i trafiken!!!!


Vilken dag är det idag?

Ja det kan man fråga sig? Man börjar bli dagvilsen men fan det är ganska skönt... Idag hade jag tänkt mig att sova länge o bara ligga o dra mig men inte, jag vaknade strax efter fem o har legat o funderat  på lite allt möjligt o nu gått upp för att snart käka lite frukost tillsammans med farsan(jag bor där under helgen). Ser ut att bli bra väder idag med o det känns kanon. Idag ska jag umgås med mina underbara syskonbarn hade jag tänkt o jag har längtat efter dem för det var ett tag sedan jag hade tid att "leka" med dem.Det har varit så mycket de senaste tiden o jag har lite dåligt samvete för att jag ej "haft" tid för dem för jag tycker de är finast i hela världen o de får mig att skratta o njuta av de goda i livet. Man blir ju alltid så glad när man ser att barn mår bra o dom växer ju så det knakar. Vendela är så duktig i skolan o Anton har blivit en så stor kille o "lille" Rasmus han börjar prata så i i bängen Vem kan ha brås på??(har du någon aning syrra?)

Hoppas alla haft en bra påskhelg så här långt. Jag har faktiskt ite ätit någon påskmat detta år. Igen Jansson inga ägg inga köttbullar eller prinskorvar. Ok jag är ingen fan av påskmat men ett par k-bullar vore gott. Har dock drukit två Påskmust o dom satt bra innanför västen..... Nej ni nu ska jag gå ner o ta en kopp te o en macka. Ha det bra tills nästa gång era gamla Påskkärringar o Påskgubbar!!!!!





LååååååååångFredag

Ja gud vilken lång fredag det varit. Jag har varit hos Stisse o Förberätt gjutning av hans nya utbyggnad. Kom dit strax efter 9 o varvade ner vid 20 tiden Så man kan verkligen säga att det varit e LångFredag. Imorgon påsk o jag firar inte det på något vis för jag tycker det för mig personligen inte är någon speciell högtid, dock tid att bara vara vilket jag däremot uppskattar. Jag skall även imorgon fortsätta med bygget o sedan till Farsan.Ta hand om er där ute o GLAD PÅSK om ni känner för det!!!

RSS 2.0