Mitt i Veckan

Då har man passerat mitten på veckan o som vanligt går det snabbt,tycker inte man hinner med så mycket mer än jobb nu för tiden. När jag kom hem idag efter jobbet tog jag tag i en sak som skulle varit gjort flera dagar sedan men om det någon gång uppfinns en sport där man tävlar i o skjuta upp saker till dagen efter kan ni ALDRIG vinna över mig ,det lovar jag. Men IDAG så bar jag upp en dörr på vinden,så jäkla nöjd haha

Sedan blev det att laga lite mat o det blev en av mina favvo dvs flygande Jacob, så gott blev det

Kanonmat, fick middag samt tre matlådor extra så nu ska de bara in i frysen,Enkelt o gott.

En liten stunds tv-tittande blev det ju med iom att Örebro spelade hockey mot Almtuna på viasat hockey,imorgon blir det att börja tidigare på jobbet för hann inte med mina vanliga sysslor dvs förberedelse för norgondagen då dagens arbetsuppgifter drog ut på tiden men men bara att ställa klockan o åka iväg tidigare.

Annars händer inte mycket i livet just nu,lite kallare ute,lite mindre fotboll,lite mörkare,Kanske det som kallas HÖST


Nej ni go vänner,nu lite skön musik o vila öronen med Imorgon kanske en lista på SuperSoft musik(gubbmusik) som jag gillar NattiNatti

Sen blogg

Klockan är efter elva o snart dags att sova, har inte hunnit varva ner förrens nu,mycket på jobbet mycket hemma men snart redan Onsdag. Att veckorna går fort,Imorgon är städdag hemma. Tänkte försöka hålla Onsdagar framöver som städdagar så man får lite rutiner. Älskar doften av Ajax fete des fleurs den röda,luktar så jäkla gott


Hatar o dammsuga men älskar att moppa golv. Eller om det bara är lukten.


God natt på er alla där ute,hörs imorgon

Dags att sova

Om nu bara John Blund kan komma o hälsa på mig på Torsgatan så vore allt toppen......GOD NATT ALLA VÄNNER O NI ANDRA DÄR UTE

Vilken konstig helg!

Ja helgen har varit omvälvande,känslomässigt....

I fredags firade jag min mor som fyllde år med god mat o dryck,det var mycket trevligt men någonstans inne i hjärtat värkte det då jag tänkte på att det var 5 år sedan min kusin D lämnade jordelivet,tänker inte på honom varje dag men minnet av honom o den glädje han spred kommer över mig ett par gånger varje vecka. Kommer ALLTID minnas ALDRIG glömma dig!!!!





Lördagen innebar "skalning" av håret,äntligen korthårig igen!!! Sedan iväg för att köpa en badrumsstång samt lite småsaker till lägenheten. Tog en sväng förbi ett litet skitställe som hette Uffes Lada, o ja lada kan jag hålla med om,mest skit om du frågar mig.Så det lär bli devisen En gång O aldrig mer.

Tog med mig Stisse o drog på fotboll i P.boda för att se Skyllberg vinna o gå upp en division men fasen va fel det blev.Inte många passningar som gick rätt,taskiga uppspel,dåliga avslut ja det mesta var kasst tyvärr.
Måste erkänna att det kanske är lika bra att de unga killarna får ett år till i div6 o växer till för de är ju som sagt unga o det finns potencial,bara de lägger ner lite tid o tränar. Förövrigt så håller div 5,samt div 6 ingen bra standard,vill inte vara som en gammal gubbe o säga"det var bättre förr" men så är det tyvärr, Är det TV-spelens fel? Spontanfotboll-finns den?.

På kvällen blev det lite relax på Grand med domarkollegor samt en sväng på Olearys o sova på soffan i min gamla lägenhet.


Söndagen gick mest i softens tecken, Farsan o jag åt på Marieberg o jag plockade lite hemma.Inget nytt under Solen. Nu är man laddad för en ny vecka med nya utmaningar. Hörs o ses!

Snart läggdags

Sitter o slösurfar lite grann efter att ha varit o storhandlat mat o fyllt upp skafferiet,tänkte göra det idag för många får lön imorgon o då är det krig ute i affärerna. Skönt att undvika detta. Konstigt att det blir så jäkla dyrt trots att man är singel o bara en att föda haha.

Men man ska inte klaga,jag tycker att jag unnar mig hellre bra kvalitet på maten än köper billigt skräp,dock betyder inte det att jag köper "finkött" enbart utan det slinker ner lite falukorv mm,dock tänker jag mer på köttmängden i falukorv o köper hellre en korv från något mindre charkuteri för oftast smakar de mer än gamla Scan etc

Nej ni vänner nu ska jag sova för imorgon fyller Mamma år så då blir det Askersund,Gött snart helg



Torsdag here we come

Då var Torsdagen här,Vaknade utan att klockan ringde o känner mig förvånnandsvärt pigg trots att jag somnade allt för sent,men det kanske man får lida av ikväll.

Idag tänkte jag försöka att plocka några lådor i gammla lägenheten efter jobbet så man blir klar någon gång,har en del småsaker kvar.

Lite glädjerus efter gårdagens matcher i hockeyn faktist med både Vinst för Örebro o Kumla, gött med en bra start på serierna.

Idag fyller en mycket god vän till mig år,nämligen Viking Nielsen, har känt honom enbart i ca 5 år men tycker vi blir bara mer o mer goda vänner för varje dag. En go "gubbe" trots att han håller på ÖSK o Liverfool. GRATTIS JANNE!!!  OBS!! Det är Janne till Vänster på bilden!!

19.04 2-3 Ganska sköna siffror

Så jäkla skönt med Örebroseger,Skönt att se att de kämpar 60 minuter




Kul att även Kumla Vinner borta,bra hockeykväll,bra soft fika o myskväll GOD NATT!!!

Puh..... Tisdag!!!

Ja så känns det faktist,har lite svårt för tisdagar. Tycker det är Ingemansland dvs en bit från helgen som varit o långt ifrån helgen som kommer. Vad händer denna tisdag då?. Bara det vanliga skulle jag tro,jobba jobba o kanske jobba lite grann. Har idag fått ny telefon på jobbet då min förra inte ville ladda eller starta som den skulle så nu kan man bli nådd som säg bör.

Var lite tung i skallen när jag vaknade o känner av det lite än,bara nu inte en förkylning är på väg,har verkligen ingen lust att vara sjuk, det får bli lite honungste ikväll o bara softa framför dumburken. Tv tips Någon? Jag vet iallafall att jag inte kommer titta på Kaos i Båstad. Jag såg första programet o måste säga att visserligen har jag kollat en del på ett program som gjordes i england som hette Ocensurerat Ibiza alt Teneriffa men denna BLEKA kopia är bland det värsta skräp jag skådat.Tänker inte orda mer om det för orkar inte ens ödsla energi på skiten.

Nej ni go vänner nu ska jag åter tillbaka till verkligheten o ta tag i dagens bestyr.

Efter solsken kommer regn eller hur var det nu?

Trodde det var tvärtom att efter Regn kommer solsken men inte idag. Har under mina 35 levnadsår inte varit med om att jag sovit till kl 1100  någon gång tidigare men idag inträffade det, Undra om det berodde på mitt lilla utbrott igår då jag blev en aningen upprörd. Jag vaknade o kollade in klockan o shit 1057, vafan bara o hoppa i kläderna o dra iväg,hade ju lovat en domare lite assistans iom att han nästa helg ska göra sin prov 5:a. Jag hann gått o väl dit o vad händer då? Jo Regn,fasen det som var så fint igår!! Men ok det är ju höst o då får man kanske vänta sig detta.

Annars har denna söndag mest varit o slappat o ladda batterierna.Kollat när United vann o lyssnade på när Blåvitt vann. Gaska skön söndagsnöje faktist. Nu blir det laga matlåda o sen sängen.

Ta hand om er där ute o så hörs vi under nästa vecka Tack o Bock Hockeyplock




Trött på mycket just nu

Varit en kanondag men så finns det saker jag bara spyr på 

1.Personer som inte tar sitt ansvar
2.Personer som inte bryr sig
3. Min jäkla dator som när jag skriver hoppar fram o tillbaks i texten så det tar evighet o skriva,måste fått virus.
4.Varför vara något typ domare när man inte sköter sina åtaganden

BITTER jag??? JA,de kan du ge dig fan på

Nu blir det fasen sängen o glömma allt dåligt som varit o ta nya tag imorgon



God förmiddag denna underbara Fredag

Nice att det äntligen är Fredag o bara ca 6 timmar kvar av jobb. Sitter på jobbet o väntar på ett samtal från en medlem som jag förhoppningsvis kan hjälpa. Har en del pappersarbete att ta tag i idag men tror dock dagen kommer bli bra.

Ska bli otroligt skönt när helgen kommer för som jag skrev igår så gick det stora flyttlasset igår. Fick med mycket mer än jag trode från början,mycket tack vare att Stefan är bra på att lasta kärra. Tack återigen Lindman!! Nu är det bara småplock samt soffan sen återstår den oooootroligt roliga städningen.

Planer för helgen då?? Vad ska ni göra?Blir det bra väder?Slappa?

Jag ska ikväll kolla på IFK Kumla-Forward/Eyra med tre av de domare som jag hade med mig till Gothia samt troligtvis äta lite god mat samt dricka lite rött(dvs efter matchen).

Lördag blir det avslutning med Instruktörer från Värmland,Dalarna,Västmaland i Örebro där vi ska knyta ihop domarsäcken för året som gått samt äta en bit mat tillsammans o kolla en Match.





Söndag blir nog hemma o plocka o kolla fotboll på tv, mycket bra matcher står på programet med United-Chelsky som topp. Så en del fotboll blir det i helgen men jag tänker ta det ganska soft o håller vädret i sig kan det bli att gå ut en stund o få lite frisk luft med. Ha det så länge Tack o hej!

Det var inte igår......

Ja ha,ibland stämmer Rubriker ganska bra,Tänk vad tiden går. Ska försöka damma av ett gammalt koncept o blogga lite.

Anledningen att jag slutade eller knappt hann starta blogga var att jag inte tyckte att jag hadde tid o det var ju sant.Men har insett att Jag borde ta mig tid att sätta mig ner minst en gång om dagen o bara andas ut o skriva vad jag känner,skit samma om ingen läser,det är ju bra terapi att skriva av sig. En anledning var även den att jag tyckte att alla helt plötsligt skulle blogga o som den "utböling" jag är så vill ju inte jag vara som alla andra men va fasen skälen till att sitta o "varva" ner överväger,så nu ska jag försöka igen.

Så även om ingen läser så tänker jag skriva det jag känner för stunden, o om någon mot förmodan skulle läsa,får ni gärna kommentera.  Ha en bra dag,nu ska jag fortsätta jobba, för idag ska jag få hjälp att flytta möbler till nya lägenheten i Kumla av Lindman. Tack för mig Hej! 

RSS 2.0