En dag i den kungliga huvudstaden

Tja! Idag har jag varit på hk i Stockholm på ordförandeträff. Mycket trevligt att få ett ansikte på alla man enbart haft ett namn på. Som reskamrater har jag haft Lisa o Bosse. Jag berättar mer när jag kommer hem.

Kort inför denna vecka

Ny vecka! Underbart? Pina? Ja det vet man aldrig dock tycker jag den ser ut att bjuda på en del trevliga stunder.....

Ikväll städdag-Kanske inte så kul
Tis-Klippa mig för jag ser ut som en vilde ha ha ha
Ons-Till Stockholm på ordförandeträff. Det ser jag verkligen fram emot+ Att det är lönedags
Tor- Ska träffa min kusin o få info om vad katterna skall matas med i helgen
Fre-. After Work o sen förhoppningsvis tre nya pinnar till Vipers
Lör- Instruktör för en massa dommare i fotboll
Sön- Vila o ta det lugnt.

Veckan i korthet men som sagt det brukar bjudas på en del överraskningar så håll utkik för I´l be back!!!!!

   Gårdagens  mat dvs Teriakylax med grönsaker o råris.Jäkligt nöjd med mig själv







Vilken underbar dag

Ja vilken underbar dag det har varit. Jag har varit i skogen med min familj o grillat korv. Solen sken o jag kan fan inte minnas när jag mådde så bra. Jag mobilbloggar så jag täkte lägga upp bilder ikväll. Så vi hörs...

Hemma!!!!!

Vilket fint väder vi har!! Det är vår i luften. Ja trotts att det blåser en del så känns det som det pirrar lite i kroppen o vårkänslor börjar innfinna sig. Snart dags för komungubbarna att soppa gatorna o iom det så är Våren här enligt mitt sett o se på det. Vilka är era vårtecken? Kommentera gärna så man vet! Ikväll ska jag nog bara vara o klla lite hockey på tv o ta igen mig. Det har faktiskt varit två annorlunda dagar med mycket ny information som skall in på hårddisken i huvudet så jag är lite småtrött. På så sett skall det bli skönt att jobba i morgon o det är ju fredag.

I morgon ska jag åka ner till Askersund där jag skall vara hela helgen. Jag har saknat mina syskonbarn något så in i h....e. Ska bli så kul att träffa dem.Söndag ska jag hjälpa Stefan med att riva hans uteplats o göra plats för ett nytt rum.
Som sagt var jag tror det kommer bli en bra helg..... Ha det bäst tills nästa gång




Mobilblogg

Tja! Sitter just nu o eftermiddagsfikar här på kursen med enbart ett pass kvar. Tänkte bara prova att mobilblogga o se hur det går. Kan vara bra att veta i framtiden. Bra kurs så här långt dock ej vant mig att sitta still så här långa pass. Hörs senare!!

Kurs o Vipers

Tjingeling!! Nyss hemkommen från kurs med en kunskapsryggsäck som är överfull o nu är det bara att sortera vad som är bra att ha med sig i framtiden o slänga bort allt skräp. För det är nämligen så jag ser på utbildningar o kurser. Ta det som är bra o släng det som är överflöd. Jag vill varje dag lära mig minst en ny sak  inte 5 eller tio för det är nästan omöjligt men 1 alt 2 saker det är greppbart. Låter det pretantiöst? Ja det skiter jag i för jag lever faktist som jag lär där för den dagen då jag slutar att vara nyfiken på att lära mig saker den dagen vill jag inte uppleva.

Nog om det ikväll är det dags för tredje matchen med Vipers nu mot Valbo o det skall bli kul att se hur grabbarna presterar nu när de är favoriter. Får se om jag Hinner/Orkar skriva när jag kommer hem för imorgon är det en nu kurs denna gången om det nya Ramavtalet som det snackas mycket om i media o den Höjda A-kassan. Så då vill man ju vara pigg o allert så man kan lära sig något. Ha en bra kväll tills vi hörs igen...... Tänk på att du är speciell för att du är den DU är..


KRAM PÅ ER !!!!!!!!!!!

Snart halvtid

Ja ni man kan inte beskylla veckorna för att gå långsamt. Jag fattar inte var de tar vägen, det är ju redan mitt i veckan i morgon eller som Gert Fylking skulle säga " Lille Pattarklappar dagen"Men tänk änndå va skönt det är att det är ljust när man både åker till o från jobbet. På något sätt känns det mycket lättare.

Ja morgondagen då? Kurs hela dagen o sedan hockey med Vipers. Kommer tredje vinsten imorgon? Ja jag tror faktist det. Hoppas på över 2500 i morgon igen för Det är nu det gäller att stötta laget o ge dem en xtra utespelare!! Så be there!!!

Nej ni nu väntar sängen men först en liten fräckis



Den gamle gubben till den andre:-är du rakad där ner?
- Jaminsann, kan han inte stå ordentligt, så ska han baske mig inte ligga bekvämt heller


God natt o sköt om er o ta till vara på VÅR solen!!!!!!



OK man kanske får vänta på dessa någon vecka men snart..............














Då var veckan igång

Ja då var vi igång med den nya veckan o jag stalle upp o jobbade kväll men fan va segt det var. Visste inte att en jobbarkompis som skulle jobba kväll vurpat i skidbacken o skadat sig så när vi kom till jobbet saknades en kvällsgubbe. Jag erbjöd mig atjobba ikväll o imorgon kväll. Det var bara det att några danska mekaniker var kvar till 19 så jag fick stanna kvar o se till att dekom ut från fabriken. Lång dag då man börjar 07 o slutar 19. Men men man har ju ett jobb att gå till. Nu är det klart att jag ska på kurs  onsdag o tordag. Ska bli intressant. Annars har dagedn flytit på som den ska o nu tänker jag snart gå till sängs för att vara pigg imorgon. Ha en bra kväll.......

Hockey,Lumaconi o Beck

God kväll på er! Sedan jag skrev sist har jag varit på hockey,lagat mat o nu väntar jag på Beck.

För att börja från början så var jag o kolla på Vipers mot Tingsryd, med Örebro vinst som följd 3-1. Bättre start på kvalserien går nästan inte o få med 2 vinster irad dock första efter sudden så 5 poäng av 6 möjliga, Inte dåligt.
Sedan åkte jag hem o gjorde Lumaconi fylld med kassler o ostsås, O jäklar va gott det blev. För er som inte vet vad Lumaconi är så kan man lättast beskriva det som JättePastaSnäckor som grattineras i ugn.Skönt att ha matlådor 2 dagar nu så man har tid över till annat på kvällarna. För nu drar en ny jobbarvecka igång. Denna vecka har jag möten planerade o 1 alt 2 kursdagar Ons-Tor. Vi har månadsmöte o Styrelsemöte Tisdag o jag tänkte klippa mig under veckan. Så visst ser det ut som man har lite att göra denna vecka med....

Nej ni nu blir det lite sportnytt på TV o sen tänkte jag se Beck trotts att jag varje gång svär över alla reklamavbrott för den här filmen har jag inte så jag kan inte stoppa igång den på dvd före den går på tv som jag ibland brukar göra. Man får väl helt enkelt ha lite tålamod. God natt o ha en bra vecka....






Det blir aldrig som man tänkt sig

Nej det blir sällan som man tänkt sig! Igår hade jag planerat nästan hela dagen men inte myckt stämde. Jag tog ioförsig en sväng upp å stan där jag träffade Anna o Steven med fru o småsnackade samt käkade en bit mat. Mycket trevligt förövrgt. Sedan hem o kolla United. Fy fan va stryk vi fick(ja det heter vi även om man losar). Jävligt besviken sköljde jag ner sorgen med ett par bärs o begav mig med buss ut till Lillån för lite Tacos hos Matz o Jeanette samt mina kusiner. Där fylldes det på med ett par bärs till o ett par groggar o Hör o häpna "Melodifestivalen". Jag hatar verkligen den tävlingen, vet ej varför men de senaste åren har jag varit Anti o inte kollat men nu gjorde jag det o FAN det var skit!! Tyvärr. Jag gillar inte Mede Jag gillar inte Alcazar. Jag gillar inte Af Ugglas(dock fin text) Dock tycker jag RÄTT Låt vann.

Vaknade upp i morse med lite magont dock ej så sliten som man kunde tro efter gårdagens konsumtion av alkohol. Jag tog bussen in o gick en promenad på stan o slank in på en kopp kaffe hos Lövis o snack lite skit, mest om fotboll(ovanligt). Sedan fortsatte jag med promenad hem o nu sitter jag bara o softar framför datorn o funderar på vad jag skall göra. Äntligen skiner solen o det är riktigt så man får lite Vårkänslor. Hoppas ni har det bra där ni är o Sköt om er HA en bra Söndag!


Lördag- Oh vad skönt

Va skönt att vakna på lördagmorgon o gå ut i hallen o hämta NA o krypa tillbaka i sängen o läsa tidningen. Det här är livskvalitet för mig!! Har sedan en tid tillbaks prenumererat på tidningen enbart lördagar för det är oftast då jag har tid att läsa den. Ja menar 50 spänn i månaden för den är ju bara kanon. Annars då? Jo jag var skittrött igår kväll o slocknade redan kl 21, fy f.n va det tär på en att gå upp kl 03.30 på morgonen. Jag kan  lova att det kommer ta lång tid innan jag jobbar dom passen igen.

Som jag skrev i förra inlägget har jag utsetts till Ordförande i Klubben ute på Strängbetong o nu börjar det  stora insamlandet av information om vad som skall göras. Redan igår dvs den första dagen som ord var jag med en grupp inne o MBL-förhandla. Ett bra möte som jag tror kan leda till att vi stärker upp personal där det behövs i dessa tider.Sedan samlade jag ihop en del papper o material så jag kan göra lite självstudier i helgen, för jag vill förbereda mig inför kommande vecka som verkar bli fartfylld med en hel del möten o kurser.

Så åkte då äntligen det  gammla kassaskåpet ur Let´s Dance. Ja det kunnde ju inte bli någon annan för jag såg iof bara första dansen men tyckte de andra tre var klasser bättre än Höglund. Kan fortfarande inte begripa hur en 150kg "klump" kan röra sig så bra??!!! Såg som sagt bara buggen men FAN va bra Magnus var.

Vad händer idag då? Jo jag tänkte ta mig en promenad upp på stan o kanske fika alt äta lite lunch. Kl 14 börjar ju en riktig höjdpunkt för en fotbollsNerd som mig nämligen Manchester U- Liverpool.. Jag är ju ingen Fan av Melodifestivalen så jag tänker skippa  det även denna kväll o kanske titta på någon film istället. Tror att maten i kväll får bli Teriakylax med  Råris o grönsaker samt ett glas vin. Är ni riktigt snälla kanske jag lägger upp en bild på hur maten blev!? Ha ha ha
Sköt om er o ta hand om varandra där ute o framför allt NJUT av Helgen!

Jag Lever.........

Men tjenare! Jo jag lever om än tveksamt!! ha ha ha. Nej skämt åsido jag har varit skitdålig att skriva o haft tusen saker att fixa med under den senaste tiden men jag skall ta tag i saken. Denna vecka har jag jobbat som utkörare på jobbet o gått upp strax efter 3 på morgonen varje dag så jag känner mig ganska så trött under kvällarna men imorgon är sista dagen så i morgon kl 13 blir det hemgång o verkligen ta igen sig. Annars har denna dag varit kanon då höjdpunkten för mig har varit att jag valts till klubbordförande ute på jobbet de kommande 2 åren. Jag ser verkligen fram emot detta o skall ge allt jag har för att bli en så bra "ledare" som jag kan bli.

Jag lär återkomma i ämnet o nu måste jag tyvärr gå o lägga mig men jag lovar att jag skriver i morgon. Ha en underbar dag o tack för mig!!

RSS 2.0