God Morgon

Tja Äntligen Fredag!! Fan va gött, nu ska man bara köra på under dagen o sen är det helg. Ska nog ta en filmkväll samt ett skönt bad o varva ner med lite rött  samt en plankstek då jag under denna vecka har ätit klockrent dvs inga sötsaker o inge läsk. Ganska nöjd faktist, måste dock iväg en sväng till badhuset o simma mina sista 50 sträckor idag för målet var ju satt till 150 vändor i veckan under de 3 första veckorna. Vi hörs o ses ikväll. Ha  en kanondag för det är ju trotts allt fredag!!!!!

Ja snart är det fredag!!

Äntligen, I  imorgon är det fredag!. Vet ej vad som har hänt men denna vecka har varit en av de jobbigaste veckorna på år. Jag hr varit trött typ hela tiden o tråtts att jag har kommit i säng i tid är jag f.nlika trött dagen efter. Tror ni det är en depresson?? Varför i så fall? Jag  har just flyttat in i en kanonlägenhet centralt i Örebro, har jobb,vänner hyffsad ekonomi. Så depression vete fan om det kan vara.Kanske är det att jag längtar tillbaka till Filippinerna för  jag hadde verkligen en underbar tid där.Kanske för att allt är så jäkla grått här. Ja jag vet faktiskt inte vad det kan vara. Men så är väl livet,bara att ta tag i saker o rycka upp sig för det finns ju alltid någon som har det värre.

Fan va djupt allt blev, det var inte meningen. Jag får väl avsluta med en liten sött halvfräckis som jag fick smsát till mig från en tjejkompis: Anders kom hem till sina farföräldrar o fann farfar sittandes i gungstolen helt naken från midjan o neråt. -Men farfar!? Vad gör du? utropade Anders chockat. Den gamle mannen tittade trött mot horisonten utan att svara. -Farfar? Varför sitter duhär på verandan utan byxor på dig?frågade Anders igen.Den gale mannen tittade nu sakta upp på honom o svarade: Förra veckan satt jag här utan skjorta o då blev jag stel i nacken. Det här är farmors påhitt...!!!

Tänk på det o ha en bra kväll!!

God morgon!

I dag är jag pigg som en lärka o kännde bara för att skriva God morgon ha ha. Snart iväg till jobbet. Ha det

Städa pest eller??

Idag har varit en städdag här hemma. Jag har dammsugit o moppat golv. Fan va jag hatar att dammsuga, däremot tycker jag det är helt OK att moppa för jag använder en från Ajax som luktar så j...a gott. Fick så äntligen upp mina två nyinköpta tavlor efter mycket om o men. Så nu väntar jag på att Manchester U ska kicka lite boll o ta tre poäng.

Jag har även hunnit med att laga ungsgrattinerad falukorv samt potatismos()o inge pulvermos) till dagens middag o morgondagens lunch. När jag änndå hadde ugnen varm passade jag på att göra en sockerkaka som skall frysas så man har fika om någon kommer på besök. Imorgon ser det väl ut att kunna bli en tur till badet samt en liten sväng upp på Hindersmässan. Jag har slut på honung med eucalyptussmak som är kanon vid känning av förkylning. Så dagens tips blir Honung med Eucalyptussmak Testa själva. Nej ni nu ska jag koka en kopp te o checka  United. Ha det bra!!



Nytt liv?

Rubriker kan ljuga ibland. Nytt liv vill jag inte påstå dock skall man ju försöka ta sig i kragen. Satt sent igår söndag o skrev en Matsedel för hela veckan med alla måltider inkluderade. Tänkte prova på att följa den då man förhoppningsvis både äter mer rätt o kan spara en slant genom att ej impuls handla. Sagt o gjort idag blev det Fläskfilegryta till lunch o Kycklingwok til middag. Perfekt för den mat jag äter till middag äter jag sedan till lunch imorgon då jag tillagat ca tre portione dvs en låda över som fryses in till ett tillfälle då tiden är knapp. Fiffigt va?

Annars så har veckan dragit igång bra med 50 rundor i bassängen samt 20 min bubbelbad.

Nu tänker jag bara softa framför tv ett slag.Hörs snart!!

Kvällssammanfattning

God kväll! Ja nu har ännu en helg avverkats o jag måste säga att jag är ganska nöjd med den.I går lördag komm min farbror o hämta upp mig hemma o jag följde med ut till Lillån o drack ett par bira samt ett par Gin bitter Lemon. Goda som attans trotts att jag föredrar dem en varm o het sommardag.Jag avslutade hela kvällen med att ta en buss hem till stan o en snabb promenad till hemmet.

I morse när jag vakna (som vanligt tidigt) kännde jag mig lite sliten, börjar ålder ta ut sin rätt? Jag sufade runt lite o kolla in andras bloggar samt spelade lite odds på Bet 365 o Betway. Tog in Federer till enkla 1,26 i femte  avgörande. Sedan dusch o rakning samt lunch ute i Lillån. Vi firade ju min stora kusin som fyllde 5 år i Tisdags(Grattis Erik). Det bjöds på en mycket god fläskfilegryta med ris samt en jordgubbstårta. God som tusan!!!!  Snackade lite med kusin Emma som var där ute o hon berättade att hon sökt bara under förra veckan inte mindre än 35 jobb!!!!! Fy fan vad glad man får vara att man har ett jobb. LYCKA till EMMA!! Nu sitter jag bara här o småsurfar lite grann o Ska snart se Gordon Rahmseys F-word. Kan inte låta bli att titta på denna karismatiske herre trotts att han tyvärr är en skit i många avseenden. Sedan blir det väl sporten o efter det kommer nog John Blund på besök(hoppas jag).

Imorgon blir det en ny arbetsvecka med nya möjligheter.Tänkte åka iväg o skaffa mig ett simmkort på Hagabadet för jag måste få igång flåset. Sköt om er o ta hand om varandra Hej Då!!!!

Mitt första inlägg!!

Ja ha då var man igång då med bloggandet! Vad o varför jag kommer att blogga kan jag igentligen inte svara på. Jag känner väl helt enkelt bara för att skriva av mig vad som händer i mitt liv. Kalla det ego om ni vill men jag ska åtminstone ge min syn på saker o ting.

Vem är jag då? Ja det skall jag nog avhandla under de kommande veckorna så om ni orkar läsa bloggen kommer ni att se vem jag är under skalet.

En sak vill jag direkt skriva o det är det att jag inte alltid stavar o använder rätt gramatiska former så om ni retar er på det så kommer ni ha en del att göra ha ha. Nej nu ska jag äta frukost o försöka göra klart i min nya lägenhet här i Örebro. Sedan ska jag på middag med mina kusiner  o fira allas vår 5-åring Erik som fyllde år i veckan. Sköt om er så hörs vi kanske ikväll. Tack för nu!

Min kusin som fyllde stor kille i veckan

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0