After Work

Jippi äntligen fredag!!!!! Så skönt att det äntligen är helg, det skall firas med ett glas på olearys med kusin Matte. Vi träffas allt för sällan trotts att han nyligen flyttat tillbaka till Örebro efter en "utflykt" till Sveriges framsida dvs Änglaarnas stad Göteborg. Ska bli skitkul.Skall dock vara hemma tidigt för imorgon ska jag på MI-utbildning på förbundet så då vill jag vara pigg.Ska nämligen jobba även i år som matchintruktör o hjälpa domare i våra serier. Ett jobb jag startade förra året o jag måste säga att det var bland det roligaste jag jobbat med en så länge. Sen får man se vad resten av helgen har att bjuda på. Tror dock inte att jag kommer stressa speciellt mycket utan jag tar nog dagarna som de kommer. Kanske blir lite film o bara vara. Vi kanske hörs när jag kommer hem. Ha det bra







Kusin Mattias på Anders Svensexa

Förlovning,Manchester U o läggdax

Ja ha då har de bestämt sig för att gifta sig. Vår sessa o en man av folket ha ha. Ja jag vet ej om det är någon nyhet att kommentera men det är klart vill de sitta i tv i flera timmar o svara på frågor så låt dem hållas. Bara dom tycker om varandra så borde det ju räcka men vad vet jag.

Sitter just nu o kollar på Manchester United på streamad tv dvs att man laddar ner matchen på nätet. Första gången faktist. Faktiskt riktigt bra o det är ju gratis, måste prova det fler gånger. Nej ni nu är det läggdax för imorgon jobbar man som vanligt o sen iväg på läkarundersökning o tagning av sista sprutan efter resan(då behöver jag ej ta någon på 20 år)

En rolig sak till LÖN imorgon. God Natt!!!

En ny chans!

Ikvävll ska jag ge kanal 5´s Charterhjältar en ny chans för förra veckan sågade jag programet o jag tycker alltid att man skall ge saker o för den delen mäniskor en ny chans att visa vad de går för så kl 2000 ska jag bänka mig på nytt. Hooppas jag hadde fel förra veckan för måndagar ser inte mycket ut på tv.Visserligen är det ju alltid någon sport att titta på men jag är lite svag för sådana här serier som man ej behöver följa varje vecka.Annars har dagen genomlidits med inte allt för mycket vånda o imorgon är det tisdag o glömm ej bort att det är FETTISDAGEN med Semla för den som gillar det. Vi hörs efter programet,ha det så länge!!!

Mamma Mia

God kväll på er! Vad har hänt idag då? Ja jag har tagit igen mig rejält, bara slappat o inte gjort mycket. Började dagen med att kolla på sveskarna som gjorde bort sig i skidskytte o se kollade jag in ett Svenskt mästerverk. Jag såg ämligen Mamma Mia-the movie. En mycket bra film. Jag blir jätteglad när jag ser den filmen o att skådisarna sjunger själva trotts att det inte alltid låter 100 så är og det här e av mina absoluta favvofilmer.Sitter uder hela tiden o täker på hur BoB kunde skriva så ycket bra musik. Mina två favoriter är Honey,Honey o Last Summer.Men alla låtar är kanon. Om det nu är någo som inte sett filmen se då till att se den för hos mig får den 5 popcorn av 5


Ha en bra fortsatt lördagkväll o Söndag så hörs vi snart!

Det var som ....

Trodde aldrig att Ole Einar skulle ge sig om tredje platsen..... Jag var säker på att guldet var säkrat efter 2 skjutningar för han såg ju hur bra som helst ut i spåret men men. Att han sen vek ner sig i kampen om tredje förstår jag inte alls för han är ju en vinnare. O svenskarna då? Bara att glömma jag vill inte ens kommentera.Nej nu laddar vi inför damernas


God Morgon

Tjenare! Här har ätits en god GI-frukost hos min mor bestående av frukter o nötter o en stor kopp te. Mycket gott faktist.
Nu ska vi kolla på Vm i skidskytte o kolla in svenskarna men myket tyder väl på att vi får se våra kära grannar från Norge som vinnare med Ole Einar i spetsen. Va fan ska dom vara så bra för? Jag tycker för övrigt att skidskytte är den roligaste sporten att kolla på under vinterhalvåret för det är bra tv underhållning o man kan följa allt som händer plus att det oftast är spänning o viss dramatik. Vilken vintersport gillar ni?

                                                                                                                                                    





Let´s Dance

Så har jag sett mitt första hela Let´s Dance o jag måste säga att jag blev lite förvånad över att det var så bra, tror inte det blir sista gången jag ser detta. Jag tycker det var mycket humor o att alla inblandade bjöd på sig. Musiken var skitbra o visst var temat ganska coolt. Bäst då? Ja 2 st av paren tycker jag sticker ut åt båda hållen dvs negativt o positivt.

Bäst  Lailla Bagge- Snygg, Bra danskropp,Smidig,Sexig Ja helt enkelt en vinnare
Näst bäst- Morgan- Ja han har rytm,kroppshållning,smidighet,charm. Kan vinna hela tävlingen
Näst Sämst- Elisabeth- Stel,orörlig,otakt. Nej bort nästa vecka
Sämst- George- Osmidig,orörlig,tycker han verkligen det är kul-tror till o med att jag gjort bättre ifrån mig i kvällens program,tycker det verkade som om han ville hem. Trodde mer om en champ, jag menar bara det att en boxare borde kunna röra på fötterna
Outsider- Niklas- Ganska allround + att han tycker om det han gör
Tyvärr åker han snart- Carl jan för han hålls kvar av telefonröstningen för dansa kan han INTE
Underskattad- Magnus för prova att flytta på 150 kg,tror fan inte det är lätt o sen gillar ju jag Annika så därför ha ha

David Hellenius är faktiskt kanon i detta program. Jag tycker ibland han kan bli too much vissa andra program jag sett med honom men i Let´s Dance är han kanon.

Ja totala intrycket av programet blev mycket bra men som vanligt när program går på tv4 så störs man fan av alla reklamavbrott.Nu väntar sängen men skriv gärna vem ni tyker var bäst o sämst så man vet. Ha en god natts sömn så hörs vi imorgon. Kram ute i stugorna



Debut ikväll!!!

I kväll ska jag göra debut dvs se mitt första hela avsnitt av Let´s Dance! Ja det är sant jag har sett ytterst lite av detta program men ikväll hälsar jag på hos min mor o hon och Åke brukar kolla så det är klart att jag ska göra det. Har ni som sett detta program någon Favorit? Vem är bäst? Vem är snyggast? Ja skriv en kommentar så man får veta vad ni tycker. Själv ska jag göra någon kommentar efter programet. Tycker så här före jag sett programet att den där Bagge är ganska het o Sjöö är den klart snyggaste men har fan ingen aning om vem som dansar bäst, syrran säger alltid att Morgan kommer vinna o va fan Kan Verkligen Muskel-Magnus dansa?? Ja det finns kanske en del att se trotts allt, kan kanske till o med bli kul ha ha. Som sagt jag återkommer. Ses senare




Tvättstuga

Fy jag går just nu o väntar på att klockan ska bli 19 så jag kan börja tvätta, har nämligen bokat tvätttid o ja det var verkligen inte en dag för tidigt. Har nämligen inte tvättat sedan jag flyttade in så just nu har jag sorterat upp 3 fulla IKEA-kassar så jag vet vad jag har att se ifram emot. Men som man bäddar får man ligga. För övrigt har det inte hänt mycket annat av värde idag, fortfarande småsnorig o förkyld men det är ju var o varannan mäniska i dessa tider så varför gnälla.

 Ska bli skönt att det är fredag imorgon då jag ska åka ner till mamma o sedan till syrran lördag. synd bara att mina småtroll till syskonbarn åker till Värmland för jag saknar dom väldigt mycket. Ni är bäst Vendela,Anton,Rasmus!!!
Jag kommer förbi en kortis imorgon o lämnar över en liten present innan jag åker till mor.







Har är bilder på mina favoriter i Världen. På den översta: Vendela, Anton o min syster Sara
O på den nedre: Dent lilla yrvädret Rasmus som äter banan o kollar på tv(

Huh va kallt!!!

Måste säga att jag är nog ingen vintermänniska det kan nog slås fast en gång för alla! Jag hatar verkligen snö o detta skitkalla vinterlandskap. Då säger typ min far att men det blir ju ljust  ute o luften blir friskare. Men va fan är det för tröst när man fryser o ej vill vara ute då?? Svara gärna på det ni visa mäniskor där ute!! Har annars haft en rätt så bra dag trotts att jag somnade halv tre igår natt o gick upp 06 så jag borde inte vara så alert som jag trotts allt varit idag.

Anledningen till att jag somna så sent då? Ja jag vill verkligen inte tro att det var kaffet som jag drack sent hos Matz men fan vet. Trodde bara det var en myt att man inte kan sova när man druckit kaffe på kvällen. Men kan inte komma på något annat.

Ja vad har hänt mer idag då? Jag har varit på hockey med min kusin Gustav. Vi var på Sibylla o gissa om jag blev paff för Gurra klämde i sig en 150g Cola o Strips. Va fan jag blev ju tokmätt på min mat o han väger ju inte ens hälften o fyller senare i år 10 bast. Dagens ungdom ha ha ha. Tyvärr var det en skitmatch o HC losade o jag är tveksam till framtiden i Vipers. Ja nu är väl dagen ganska så summerad o snart  är det väl natta kudden som gäller så man är pigg imorgon då jag har bokat tvättstugan imorgonkväll.

6 mars har vi bokat Afterwork med jobbet vilket jag verkligen ser fram emot. Det var skittrevligt förra gången.

Ha en bra nattsömn o God natt Sweden were ever U are


Kortis

Är hemma en snabb sväng o ska bara byta om o iväg på hockey i kväll. Ska se Hc spela till sig en bra playoff-plats mot Skåre, med mig ska jag ha min Kusin Gustav. Tänkte ta med honom på en sväng till Dailes först o sen matchen. Ryktet går att det kan bli en Superstar-burgare för 19 spänn på Sibylla. Måste säga att det är sån skillnad på Sibylla o all j...a snabbburgerkedjor.

Jag återkommer under kvällen med en senare blogg så see u then...







Utmaning!!!!!

God Kväll!! Jag fick ett mess på min facebook från en "släkting"(min brors kusin) i San Francisco, Eunice som jag träffade nere på Filip i sommras. En mycket trevlig o pratglad människa som gav mig en utmaning som följer här nedan. Jag skall försöka att svara på alla frågor o hoppas att jag förstår översättningen.








Swear it had me thinking!  Rules: It's harder than it looks! Copy to your own note, erase my answers, enter yours, and tag 30 people (or as many as you want). Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real. . .nothing made up! AND DONT CHEAT BY LOOKING UP ANSWERS IN THE INTERNET. If the person before you had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question.

Have Fun!!

1. What is your name: Henrik

2. A four Letter Word: Hope

3. A boy's Name: Harry

4. A girl's Name: Holly

5. An occupation: Housekeeper

6. A color: Högröd(Swedish)

7. Something you wear: Helmet

8. A food: Ham Sandwich 

9. Something found in the bathroom: Head and shoulders

10. A place: Havanna

11. A reason for being late: Had dropped the keys to my car

12. Something you shout: Hooray

13. A movie title: Hard Target

14. Something you drink: Heineken

15. A musical group: Hep Stars

16. An animal: Horse

17. A street name: Hagagatan

18. A type of car: Honda Civic

19. The title of a song: Have I told U lately

20. A verb: Happend



Ja ni det var inte så jäkla lätt men prova får ni se. Jag skrev det första som dök upp i mitt huvud o det var väl det som var meningen. Lite kul var det att göra testet i allafall. Ha en bra kväll

Charterhjältar???!!

Ja vadå Charterhjältar? Kanal 5 gör en blek kopia av tv4 Semestersvenskar. Första avsnitet ikväll o jag tycker programet var skit. Kanske för att jag gillar fyrans bättre men man får väl kolla nästa vecka om det tar sig innan man totalsågar programmet. 

Vad händer annars i veckan då? Ja min plan är att imorgon kväll tvätta lite kläder o Onsdag kolla in HC med min kusin gurra. Torsdag bastukväll i Lillån inkl rakning. Sen fredag då man bara ska softa ner inför helgen. En helg som blir så lugn den bara kan bli. Är lite sugen att åka ner o hälsa på syrran i Askersund o kanske lira lite GH samt kolla in IFK´s träning på lördag förmiddag. Ja som ni ser så har man planer men vi får väl se vad som blir av ha ha.

Nej ni nu ska jag packa morgondagen mat o sen softa ner i sängen med lite film o Go Natt! Förövrigt blir det Chilli Con Carne i morgon. Ha en bra dag för det tänker jag ha!!!!!. 

Dålig

Ja fy vad dålig jag varit på att skriva men jag har fan varirt  inne i en svacka i det mesta men tror nu äntligen jag är på rätt väg! Trodde allt skulle gå så lätt efter jag haft semester o varit nere på Filippinerna men när jag nu blev klar med flytt o allt så känndes allt bara tomt. 1. Jag saknade o saknar fortfarande Filipipinerna. 2. Varit konstans förkyld 3.Jävla skitväder
Men  nu tycker jag äntligen att allt i lägenheten är på plats o visserligen saknar jag mitt andra hemland men om man inte var borta därifrån skulle man ju inte längta så mycket tills dess att man kommer dit igen.

Nej det fick bli en kort blogg just nu för nu skall jag se premiären på Kanal5´s plagiat av reseskildringar om 10 min, Jag återkommer kanske innan jag lägger mig. Ha det så länge!!!















Mitt i Veckan

Tjenare! Nu var vi mitt i veckan o gud va fort det går.Man hinner bara starta veckan så är man snart på väg emot helg(Vilket är skönt). Denna vecka har inte skillt sig så här långt  mycket ifrån en ordinarie vecka men det som jag mesta av allt lägger min fritid på nyu är träning samt att sitta o planera en ny resa till asien under sommaren, så fick jag det sagt. Ja jag är väldigt sugen på en ny resa ner till asien i sommar, kan bara inte bestämma När Var Hur dock. Men som det ser ut just nu så åker jag i slutet av juni o 4-5 veckor framöver.Måste bara se vad som skall inkluderas i resan för jag tänkte ta godbitarna från förra resan o lägga till lite nya saker. Ja den som lever får se.

Annars då? Ja jobbet flyter på o i måndags fick vi in ett stort jobb på 50000 kvadratmeter så visst kommer det finnas att göra PuH. Men jag gnäller inte för man hör ju om nerdragningar varje dag. Var skall det sluta o när? 

Ikväll skall jag se Semestersvenskar på TV4. Tycker det är ganska kull att se hur olika vi Svenskar är när vi reser.
O imorgon fyller min kusin Alice år.
Nu en kopp te o sen ett bad före softning framför tv´n

Ha en bra kväll o vem vet jag kanske återkommer




Seger

Ja det blev ännu en seger för Örebro Vipers. Denna gång över Tingsryd. Dock satt det hårt inne, slutresultatet 4-1. Glad som en lärka i vårsolen....(poetiskt ha ha) Nu ska jag vila någon timme tills Superbowl drar igång.

Let´s Go Vipers!!!

Bra helg så här långt

Hej på er ute i det...... inte gröna i alla fall.Idag är det en kanondag för mig som sportälskare.Jag började morgonen redan kl 0355 med George S Pierre mot BJ Penn i UFC. En fight som var upphöjd till en av de största kamperna genom tiderna o vilken jävla plattmatch det blev.Visserligen vann min favvo Pierre men motståndet var kasst. Nu väntar Örebro Vipers mot Tingsryd i hockeyn under eftermiddagen o sen ikväll smäller det utav bara f...n. SUPERBOWL i amerikansk fotboll, jag tror det är 15 gången i ordning jag ser detta evenemang o i halvtidspausen spelar Springsteen, kan fan inte bli annat än kanondag.Jag återkommer senare med lite inför kvällen.

Till sist vill jag bara avsluta med en bild som jag tycker om o den bild jag vill se av denne STORE KÄMPE- Våran CHAMPION  Ingemar"Ingo" Johansson..Även om man inte var född på den tiden skall man hylla den som hyllas bör o den här mannen är en av dem



The heavyweight Champion of the World

RSS 2.0