Ordförandeträff o snart Sm-final

Har idag varit på ordförandeträff i lilla Norberg som ligger en mil utanför Fagersta dvs ca 15 mil hemmifrån. Puh!!! Att det finns så mycket skog,tur att gps´n funka för det var en bit bort att åka.

Hade med mig en kollega från Herrljungafabriken så resan gick ganska fort då vi hade en hel del att prata om,när vi kom fram blev det lite frukost o rundtur i våran fabrik på orten. De tillverkar trappor o det var ganska kul att se hur det går till då vi i vår fabrik inte tillverkar sådant,sedan var det dags för möte mellan alla oss ordföranden med fastställd dagordning.Mycket bra o givande diskussioner som vanligt o på de en mycket god lunch.

 

Sedan blev det hemresa o lite plock i lägenheten, Har sorterat alla dvd-skivor o satt in skivorna i en speciell pärm med fickor o burit upp fadrolen i en låda på vinden för det tar sådan plats,inte konstigt med tanke på att det var över 400 skivor,konstigt att man köpt så mycket film genom åren. Snart dags att slå igen ögonen för imorgon är man tillbaka på fabriken. Imorgon är en speciell dag. Första SM-finalen i Speedway,lite pirrigt för ”mitt” lag Indianerna är ju i final. Ser verkligen fram emot Onsdagen ute på”HEA”.

Gå man ur huse o kom dit o heja fram Indianerna till SM-guldet.Ses där,tack o bock!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0